Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş almanya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp ukrayna ankara abd Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

CHP’li Sındır: “İktidarın Kulakları Sağır, Gözleri Kör”

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP Ekonomi Heyet Başkanı olarak Trabzon’da demokratik kitle örgütlerini, meslek kuruluşlarını, odaları, sendikaları ziyaret etti, üreticilerin sorunlarını dinledi, esnafın ve sokağın nabzını tuttu.


Ekonomik krizin yerel etkilerini araştırmak amacıyla CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, il yöneticileri ve ilçe başkanlarından oluşan heyetle Trabzon’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Sındır, “Kriz miriz yok diyenler sokağa insin; üreticiyi, sanayiciyi, esnafı, vatandaşı dinlesin. Milletin eti gramla aldığı, asgari ücretin açlık sınırının altında kaldığı, üniversiteli işsiz sayısının 1 milyon 100 bini aştığı bir ülkede iktidar yok hükmündedir. Milletten koptular. İktidarın kulakları sağır, gözleri kör” dedi.

“İKTİDAR YOK HÜKMÜNDEDİR!”

İktidarın milletten koptuğunu söyleyerek sözlerine başlayan Sındır, “Milletimize tasarruf  et diyenler sarayda israfın daniskasını yapıyor. Sofralarında adını bile duymadığımız yiyecekleri eksik etmeyenler, milletin boğazından geçen lokmayı kısmaya çalışıyor. Bu iktidar sayesinde enflasyonda dünyada ilk 10’dayız. Yurdun dört bir yanından konkordato ve iflas haberleri geliyor. Senetler protesto ediliyor, çekler karşılıksız çıkıyor. Sanayide çarklar durmuş, çiftçi üretimi bırakmış, işçi, esnaf geçim derdine düşmüş,  İŞKUR’a kayıtlı işsiz sayısı geçen yılın Ekim ayına göre yüzde 23,1 artmış iktidar ülkede hale kriz yok diyor. Milletin eti gramla aldığı, asgari ücretin açlık sınırının altında kaldığı, üniversiteli işsiz sayısının 1 milyon 100 bini aştığı bir ülkede iktidar yok hükmündedir” dedi.

“İKTİDAR GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR”

Türkiye’nin en önemli gündeminin ekonomi olduğunu söyleyerek sözlerine devam eden Sındır, “Kriz miriz yok diyenler sokağa insin; üreticiyi, sanayiciyi, esnafı dinlesin. İşsizlik aldı başını gitti, mutfak yangın yerine döndü, piyasalarda yaprak kımıldamıyor ama iktidar gündem değiştirmek için akla hayale gelmeyecek iftiralarla CHP’ye saldırıyor. İktidar, CHP’yi terörle ilişkilendirmeye çalışarak, kendilerinden olmayan herkesi bölücü terör örgütü destekçisi diye yaftalayarak, gündem değiştirmek istiyor. Türkiye’nin gerçek gündemi ekonomidir, ekonomi. Milletten koptular. İktidarın kulakları sağır, gözleri kör. Milletin çığlığını duymayan bu iktidar 31 Mart’ta tarihinin en büyük tokadını halkımızdan yiyecek” dedi.

“TÜM YURDU CHP’Lİ BELEDİYELERLE DONATALIM”

Tüm yurtta yerel seçimlerden zaferle ayrılacaklarını dile getiren ve ziyaretler esnasında destek isteyen Sındır, “31 Mart seçimleri için harıl harıl çalışıyor ve bir iddiayı ortaya koyuyoruz. Yurdun dört bir yanında seçimleri kazanarak kentlerimizi tıpkı mevcut belediyelerimizde yaptığımız gibi hiç bir vatandaşımızı dışlamadan, hiç kimseyi ayırmadan huzur içinde, refahla yaşanılabilir yerler haline getireceğiz. Bunun için desteğinize ihtiyacımız var. El verin kentlerimizi beraber, ortak akılla yönetelim. İnsani Gelişme Vakfı’nın raporuna göre insanlarımızın en iyi yaşadığı, en iyi hizmeti aldığı yani insani gelişmenin en yüksek olduğu ülkemizdeki ilk 30 ilçe belediyesinden 19’u CHP’li. Gelin tüm yurdu CHP’li belediyelerle donatalım” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Trabzon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.