Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI başbakan binali yıldırım kızılay atatürk operasyon

CHP’li Tanal, Danıştay Üyesi Aysel Demirel’i HSK’ya Şikayet Etti

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Danıştay Üyesi Aysel Demirel’i “Şahsi Sosyal Medya Paylaşım Sitesinden (Twitter) Siyasi Paylaşımlar” Yaptığı Gerekçesiyle Hâkimler Ve Savcılar Kurulu'na Şikayet Etti.


Tanal, Hâkimler Ve Savcılar Kurulu'na Yaptığı Şikayet Dilekçesinde, Demirel’in, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye İlişkin, Şahsi Sosyal Paylaşım Sitesi Olan Twitter’dan Siyasi Açıklamalarda Bulunduğunu Belirtti.

Devlet Memurları Kanunu’nun 7. Maddesine İşaret Eden Tanal, “Bu Maddede De Açıkça Görülüyor Ki Danıştay Üyesi Aysel Demirel, Siyasi Görüşünü Ortaya Çıkaran Paylaşımlar Yaparak Tarafsızlığını Ve Bağımsızlığını Yitirmiştir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.