Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ

CHP’li Tanal Meclis’e Eren Bülbül İçin Dilekçe Verdi

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu’na Eren Bülbül’ün ölümünde ihmal olup olmadığının araştırılması için dilekçe verdi.

CHP'li Tanal, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanlığına verdiği dilekçede şöyle dedi:
“11 Ağustos’ta Trabzon İlimizin Maçka İlçesinde, terör faaliyetinde bulunan bölücü terör örgütü üyelerini ihbar eden Eren Bülbül’den güvenlik güçlerince teröristlerin yerini göstermesi istenmiştir. 15 yaşındaki bir çocuğu teröristlerin olduğu olay mahalline götürülmesi, ihmal var mıdır yok mudur araştırılması ve gerekli tedbirlerin alınmaması konusunun İnsan Hakları Komisyonunca incelenmesi, yerinde araştırılması ve tespiti hususunda gereğinin yapılmasını talep ederim.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.