Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel recep tayyip erdoğan tüsiad

CHP’li Tanal’dan Emniyet Mensuplarını Sevindiren Kanun Teklifi

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal Emniyet Mensuplarına ek gösterge verilmesine ilişkin kanun teklifi verdi. Tanal, Ek gösterge Emniyet Mensuplarımızın hakkıdır. Bu hakkı teslim etmek devletimizin görevidir. Bu kanun teklifini değerlendirirken bir kere olsun muhalefetin Kanun Teklifi diye düşünmesinler.” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal hayatımızın her alanında bizlerin can ve mal güvenliğini koruyan, suç soruşturmasından terörle mücadele, stadyumlardan, trafiğe kadar her alanda fedakarca görev yapan polis memurlarının emeklilik hayatlarının refah içinde geçmesi için Meclis’e kanun teklifi verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, "Emniyet Mensuplarının emeklilik hayatlarını refah içinde geçirmelerine ilişkin Kanun Teklifi verdi. Tanal’ın verdiği Kanun teklifi görüşülmek üzere Plan Bütçe Komisyonu’na çevrildi. Şimdi gözler Komisyonda ve hükümetin komisyon üyelerinde. Muhalefetin verdiği Kanun tekliflerinin içeriğine bakmadan reddeden hükümete seslenen Tanal, şunları söyledi:

Bu mesele siyasi bir mesele değildir. Bu mesele hakkı sahibine teslim etme meselesidir, hakkaniyetin yerine getirilmesidir. Ek gösterge Emniyet Mensuplarımızın hakkıdır. Bu hakkı teslim etmek devletimizin görevidir. Bu kanun teklifini değerlendirirken bir kere olsun muhalefetin Kanun Teklifi diye düşünmesinler.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.