Öne Çıkanlar çin İyi Parti kosgeb  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste

CHP’li Tezcan: İnce’nin Açıklamaları Siyasi Nezaket Ölçüleriyle Bağdaşmıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklamalarının “siyasi nezaket ölçüleriyle bağdaşmadığını” söyledi. Tezcan, gündemlerinde kurultay olmadığını da kaydetti.

Kılıçdaroğlu ile dün akşam yemeğinde bir araya gelen İnce’nin görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamalar, tartışma yarattı.

İnce, söz konusu yemekte Kılıçdaroğlu’na “onursal başkanlık” teklifinde bulunduğunu, “Kılıçdaroğlu’nun olağanüstü kurultayı toplayarak kendisinin de genel başkan olabileceğini” söylediğini ifade etmişti.

“YAKIŞIKISIZ BİR TUTUM”

ANKA’ya konuşan Parti Sözcüsü Tezcan, “Bu özel bir yemekti. Eşlerle yenmiş böyle bir özel yemekte söylenen bazı sözlerin ana bağlamından koparılıp basına bu şekliyle servis edilmesi yakışıksız bir tutum. Siyasi nezaket ölçüleriyle bağdaşmıyor” dedi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun da bu görüşte olduğunu ifade eden Tezcan, “Bu şekliyle aktarılmış olması uygun değil” dedi.

“GÜNDEMİMİZDE KURULTAY YOK”

Tezcan, “Bizim gündemimizde kurultay yok” derken, İnce’nin “Ben imza toplamayacağım ama ‘hayır’ derse örgüt kendisi çözecektir bu işi” sözlerini ise, “Örgütün tüzüğe uygun kurultay talebi olursa tabi ki o talebe uyulur” diye değerlendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.