Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

CHP’li Tezcan: “Kurgusal ve İftira Haberler”

CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “Adalet Kurultayımızın etkisinden korkan çevrelerin sözcüsü havuz medyası, Genel Başkan Yardımcımız Aykut Erdoğdu aleyhine yalan haberler üretmektedir” dedi.

Tezcan yaptığı açıklamada şöyle dedi:
"Adalet Kurultayımızın etkisinden korkan çevrelerin sözcüsü havuz medyası, Genel Başkan Yardımcımız Aykut Erdoğdu aleyhine yalan haberler üretmektedir. Kurgusal ve iftira haberleriyle sistematik bir biçimde Adalet Kurultayı'mızı gölgelemeye çalışmaktadır. Bu iddiaların gerçek dışı olduğu Sayın Erdoğdu tarafından açıklanmıştır. Kaynağı belirsiz ve gerçeğe aykırı bu ve benzeri kurgusal haberlerle adalet talebi etrafında gerçekleşen büyük buluşmanın etkisini yok etme çabası başarısız olacaktır. Adaletsiz uygulamalarına karşı büyüyen tepkilerin örgütlenmesinden korkan iktidar çevrelerinin yalan ve iftira kampanyaları ne kadar artarsa artsın, yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.