Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd Koronavirüs 10 Kasım amerika vakıfbank terörist tsk esnaf çin transfer

CHP’li Torun: AKP İktidarı İzban’ı Ayak Oyunlarıyla Kendi Hanesine Yazdırmak İstemekte

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Yerel seçimlerde İzmir’de yaşadığı hezimeti hala sindiremediği anlaşılan AKP iktidarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen İZBAN’ı ayak oyunlarıyla kendi hanesine yazdırmak istemektedir” iddiasında bulundu.

Torun yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na İZBAN töreninde yapılan saygısızlık tüm İzmir’e yapılmıştır. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBAN’ın yüzde 50 ortağı olmasına rağmen, hattın Selçuk’a genişletilme töreninin yapılacağını belediye yetkililerimiz basından öğrenmek durumunda kalmış, davetiye kendilerine törenin yapılacağı 8 Eylül 2017 tarihinde ulaşmıştır.

“Bindirme Kalabalık Tarafından Konuşması Engellenmiştir”

İZBAN projesini gerçek sahibinden kaçırmak isteyen bu büyük nezaketsizliğe rağmen, Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu törene sağduyu göstererek katılmıştır. Ancak Sayın Kocaoğlu ve onun şahsında tüm İzmir’e yapılan saygısızlık burada da bitmemiş, kürsüye çıktığı sırada, alana getirilen bindirme kalabalık tarafından konuşması engellenmiştir.

Bu nezaketten uzak davranışlar ne yazık ki törene katılan başta Sayın Başbakan olmak üzere, çok sayıda yetkilinin gözleri önünde olmuş ve herhangi bir biçimde bu nahoş olaya müdahale edilmemiştir. Belediye Başkanımızın töreni terk etmesi sonrasında Sayın Başbakan’ın olayı mazur gösterme çabasına girmesi ise bu üzücü durumu daha da vahim hale getirmiştir.

Bütün bu gelişmeleri oturduğu yerden izleyen Sayın Başbakana hatırlatmak isterim ki; bindirilmiş kalabalığın konuşmasını engellediği kişi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’dır ve o makama İzmirli vatandaşlarımızın yüzde 50’sinin oyunu alarak seçilmiştir. Dahası, temsil ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi töreni yapılan İZBAN’ın fikir babası ve yüzde 50 ortağıdır.

“Ayak Oyunlarıyla”

Yerel seçimlerde İzmir’de yaşadığı hezimeti hala sindiremediği anlaşılan AKP iktidarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen İZBAN’ı ayak oyunlarıyla kendi hanesine yazdırmak istemektedir.

Bu çabalar nafiledir; bu ayak oyunlarına dün olduğu gibi, bugün ve yarın da en kararlı yanıtı İzmirli vatandaşlarımız verecek; rantın değil halkının yanında yer alan belediyesi ve Belediye Başkanına sahip çıkmaya devam edecektir.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.