Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi operasyon

CHP’li Torun: “CHP’nin Yereldeki Başarısı Tüm Ülkeye Yayılacak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 96. kuruluş yıl dönümüne ilişkin, "Çağdaş Türkiye’nin kurucu partisinin, Atatürk’ün partisinin kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Tek amacımız var, bu da, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ülkemizi daha da refaha daha da demokratik bir ortama kavuşturmaktır” dedi.  


CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yayımladığı mesajda, “CHP’nin her üyesi, dün olduğu gibi bugün de, Cumhuriyet değerleri için çalışmaktadır. Biz herkesin hotmail hesap al özgür, mutlu ve refah içerisinde yaşadığı bir Türkiye’nin kurulması hedefine mutlaka ulaşacağımıza inanıyoruz. Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma, yani demokrasisi de ekonomisi de güçlü ülke olma hedefinden vazgeçmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

"Ülke insanına tekrar huzuru CHP getirecektir. CHP Türkiye’nin güvencesidir."

Torun, sözlerini şöyle tamamladı: “Partimizi ve ülkemizi kuran Büyük Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm parti büyüklerimizi saygıyla, minnetle anıyorum. Bütün örgütümüzü kutluyorum. Emekçi, emeğiyle geçinen insanları kutluyorum. Bu büyük örgütün yerelde yakaladığı başarıyı en kısa zamanda tüm Türkiye’ye yayacağına inancım tamdır. Bu gün kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz, en kısa gelecekte iktidarımızı kutlayacağız. İktidarımızda ülkemizin nasıl daha iyi bir demokrasiye ve daha güçlü bir ekonomiye kavuştuğunu herkes görecek. Çünkü ülkemizde her bireyin önünü görerek, geleceğini planlayarak yaşama hakkı vardır. CHP bunu da sağlayacaktır. İnsanlar plan yapamaz, 1 ay sonra ne olacağını göremez hale geldi. Ülke insanına tekrar huzuru CHP getirecektir. CHP Türkiye’nin güvencesidir. ” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.