Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs türkiye vakıfbank merkez bankası abd esnaf TarımÜFE 10 Kasım amerika

CHP’li Torun’dan Ataşehir Tepkisi: "Bu Sarayın Bizzat Bakana Talimatıdır"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İçişleri Bakanlığı tarafından Ataşehir Belediye Başkanı’nın görevden uzaklaştırılmasına ilişkin, “Bu sadece Sarayın talimatıyla, İçişleri Bakanı’nın Saraya yaranma gerekçesiyle yapılmıştır. Bu sarayın bizzat Bakana talimatıdır ve bunun uygulamasıdır. Araştırsınlar, bizim abdestimizden hiç şüphemiz yok, araştırsınlar” dedi.

Torun, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, “Türkiye tek adam rejiminin fragmanını izlemektedir. Bu fragmanda sarayın baskısıyla yaşananlar vardır”  dedi. İçişleri Bakanlığı tarafından Ataşehir Belediye Başkanı’nın görevden uzaklaştırılmasına tepki gösteren Torun şöyle dedi:

“Bu sadece sarayın talimatıyla İçişleri Bakanı’nın saraya yaranma gerekçesiyle yapılmıştır. Bu sarayın bizzat Bakana talimatıdır ve bunun uygulamasıdır.

“BİZİM ABDESTİMİZDEN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK, ARAŞTIRSINLAR”

Hukuki olmayan gerekçeyle belediye başkanımız açığa alınıyor. Sayın İçişleri Bakanına diyorum ki hodri meydan. Bizim belediyelerimizde bir şey bulamazsınız. Siz bizi korkutmaya, sindirmeye çalışıyorsunuz ama bunu asla başaramazsınız.

İnsan geçmişte söylediği o laflardan hiç mi utanmaz. Ama duymazsınız çünkü siz emir erisiniz. Çünkü siz aldığınız talimatlarla hareket ediyorsunuz. Ve siz tetikçilik yapıyorsunuz. Şu anda her bir belediyemizde sayısı 10-15-20’ye varan müfettişler var. Araştırsınlar, bizim abdestimizden hiç şüphemiz yok, araştırsınlar.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.