Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

CHP’li Usluer: Haksızlığa Uğrayanlar Bilsin Ki O Adalet Bu Ülkeye Yeniden Gelecek!

MİT TIR’ları davasından tutuklanan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nu ziyaret eden CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, “Enis ve onun gibi haksızlığa uğrayanlar bilsin ki o adalet bu ülkeye yeniden gelecek! Adaletsiz Demokrasi olmaz. Onu da biz getireceğiz!” açıklamasında bulundu.

CHP’li Usluer, MİT TIR'ları davasından tutuklanan ve 25 yıla mahkum edilen Berberoğlu’nu kaldığı Maltepe Cezaevi’nde ziyaret etti. Berberoğlu ile yaklaşık bir buçuk saatlik bir görüşme yapan Usluer, “Enis anlattı ben dinledim. O’nu, banyo ve tuvalet dahil 12 metre karelik bir alanda tek başına tutuyorlar. Avluya bile tek başına çıkıyor. Gün içinde bizim milletvekili arkadaşlarımızın ziyareti olmasa kimseyle konuşmayacak. En can sıkıcısı da bu tecridin hiçbir somut delil olmadan uygulanıyor olması. Enis,  bizim Adalet yürüyüşümüzün sadece kendisi için olmadığını, tüm hukuksuzluklar için olduğunu ve bunun herkes tarafından bilinmesi gerektiğini söyledi” şeklinde konuştu.

“Ben Ona Destek Olmaya Gitmiştim Ama O Beni Aydınlattı”

Adalet Yürüyüşü’nde genç, yaşlı demeden güneşin kavurucu sıcağında yürüdüğünü anımsatan CHP’li Usluer, “Enis’i ziyaret ettikten sora çok daha dirayetli bir şekilde yürüyüş alanına döndüm. Enis konuşmaları ile bana moral verdi. Aslında ben ona destek olmaya gitmiştim ama o beni aydınlattı. Bu büyük saçmalık halkın tüm kesimlerinin katılımı ve dik duruşuyla ortadan kalkacak! Buna olan inancım sevgili Enis Berberoğlu ile yaptığım konuşmanın ardından daha da güçlendi. Enis ve onun gibi haksızlığa uğrayanlar bilsin ki o adalet bu ülkeye yeniden gelecek! Adaletsiz Demokrasi olmaz. Onu da biz getireceğiz!” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.