Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

CHP’li Vekiller Vatandaşın Derdini Dinlemek İçin Sokak Sokak Gezecek

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yeni bir komisyon oluşturduklarını belirterek, “Bu komisyon ağırlıklı olarak İç Anadolu’da bulunan daha önce milletvekilimizin olmadığı, sorunları birbirine benzeyen ancak dile getirmekte, duyurmakta güçlük çeken illerin milletvekillerinden oluşan bir komisyon” dedi.

Özel, partisine mensup bir grup milletvekiliyle birlikte TBMM’de basın toplantısı düzenledi. CHP olarak 24 Haziran seçimlerinde daha önce milletvekili olmayan 13 ilde milletvekili çıkardıklarını hatırlatan Özel, oluşturdukları komisyona ilişkin şöyle dedi:

“Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Niğde Milletvekilimiz Ömer Fethi Gürer’in başkanlığında yeni bir komisyon oluşturuldu. Bu komisyon ağırlıklı olarak İç Anadolu’da bulunan daha önce milletvekilimizin olmadığı, sorunları birbirine benzeyen ancak dile getirmekte, duyurmakta güçlük çeken illerin milletvekillerinden oluşan bir komisyon.”

Bir çalışma grubu oluşturduklarını ifade eden Ömer Fethi Gürer de bu çalışma grubunun kahvede, sokakta yurttaşla iletişim kuracağını ve bölgenin tüm sorunlarını gündeme taşıyacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.