CHP’li Yalçınkaya, Başbakan İle Görüştü

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü ve Amasra’da işsiz kalan 28 maden işçisinin karşı karşıya kaldığı mağduriyeti anlattı.

Başbakan ile görüşen Yalçınkaya,  “Mübarek Ramazan ayı öncesinde işinden olan işçiler ve zor günler geçiren aileleri, vereceğiniz talimat ile size minnettar kalacaklar ve onları sevindirerek, hayır dualarını almış olacaksınız” dedi.

Başbakan’a açık bir mektup da yazan Yalçınkaya şöyle dedi:
“İşsizliğin ekonomimizde son derece önemli bir sorun olduğu ve istihdam seferberliğinin hala sürdüğü ülkemizde, sadece ailesini geçindirmek ve onlara bir lokma ekmek götürebilme gayesi ile yerin yüzlerce metre altında canları pahasına çalışmakta olan 28 maden işçisi işten çıkarılarak mübarek Ramazan ayı öncesinde mağdur olmuşlardır. Ramazan ayı öncesinde işinden olan işçiler ve zor günler geçiren aileleri, vereceğiniz talimat ile size minnettar kalacaklar ve onları sevindirerek, hayır dualarını almış olacaksınız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.