Öne Çıkanlar erdoğan David Dastmalchian zarrab istanbul valiliği metin ilhan pele kaç dünya kupası kazandı umut oran zamanında başlamayan filmler şampiyon sınırların ihlali tamer hassan filmleri çin

CHP’li Yalım’dan Sağlık Çalışanlarından Önce Ünlü İsmin Aşılanmasına Tepki

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Özkan Yalım, şarkıcı ve sunucu Alişan’ın aşılanmasıyla ilgili tepki göstererek, sağlık çalışanlarının aşılama için beklediğini ifade etti.


Şarkıcı ve sunucu Alişan, canlı yayında COVİD – 19 aşısı oldu. Sağlık çalışanlarının tepki gösterdiği aşılama ile ilgili CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yazılı bir açıklama yaparak, Dünya’da milyonlarca insanın aşılandığını belirterek, Türkiye’deki aşılama sürecini eleştirdi.


“SABAH PROGRAMLARININ SUNUCULARINI AŞILIYORUZ”

 Aşılamanın sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerine yapılması gerektiğini ifade ederek, başka ülkelerin milyonlarca insanı aşıladığını dile getiren Yalım, “Yabancı ülkeler milyonlarca insanı aşıladı, özellikle sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı aşılandı ve görevlerini daha güvenilir bir ortamda yapıyorlar. Peki Türkiye’de? Biz de televizyondaki isimleri aşılamaya devam ediyoruz. İlk gelen aşıların sayısı zaten yetersiz, sağlık çalışanlarına, güvenlik güçlerimize yapılacağı yerde, sabah programlarının sunucularını aşılıyoruz. Bir sağlık çalışanını aşılamak, binlerce insanın sağlık hizmetini sorunsuz bir şekilde almasına vesile olacaktır. Aşıya gönüllü olan kişiler seçilirken seçim neye göre yapıldı? Hani ilk önce sağlık çalışanları ve risk grubundaki vatandaşlar aşılanacaktı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.