CHP’li Yarkadaş Kesilen Ağaçları Meclis Gündemine Taşıdı

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na “Genç yaştaki ağaçların kesilme sebebi nedir?” diye sordu.

CHP’li Yarkadaş, kesilen ağaçlar hakkında Bakan Eroğlu’nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na soru önergesi verdi.

Yarkadaş verdiği önergede, “Üçüncü köprü açıldığından beri Çekmeköy ilçesinin trafiği keşmekeş haline gelmiştir. Köprü bağlantı yolu üstünde, Çekmeköy-Ümraniye sapağı ile Çavuşbaşı tünelleri arasında kalan bir alanda ise en az bir aydan beri orman ağaçlarının kesildiği tespit edilmiştir” ifadelerine yer verdi.

Yarkadaş, Bakan Eroğlu’na şu soruları yöneltti:

“Genç yaştaki ağaçların kesilme sebebi nedir? 

Bölgede kesilen ağaç sayısı nedir?

Bölge sınırları içinde bulunan mıcır, çakıl tepeleri ve hazır beton blokları gibi inşaat malzemeleri neden bu alanda bulunmaktadır?

Kesim yapılan alanın hizasındaki tel örgü ile yol arasında bırakılmış mesafe bu kesimde neden artırılmıştır?” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.