Öne Çıkanlar çin galatasaray MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank beşiktaş chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

CHP’nin Adalet Kurultayı’nda 44 Panelist Ve 540 Konuşmacı Yer Alacak

CHP’nin, Çanakkale’de 26 Ağustos Cumartesi günü başlayacak Adalet Kurultayı’nda, 8 ana panelde, 44 panelist konuşacak. Panellerin dışında 54 ayrı çalıştayda da 540 konuşmacı alt konulardaki adalet başlıklarını tartışacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından, basına yaptığı açıklamada, Adalet Kurultayı hakkında bilgi verdi. Kurultayla ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Tezcan, 26 Ağustos Cumartesi günü, Çanakkale Kocadere kamp alanında kurultayın başlayacağını kaydetti.

Kurultayın, 26-27-28-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceğini ifade eden Tezcan, “Çok yoğun bir ilgi var. Hem katılımcılar hem vatandaşlar hem de basın mensuplarının yoğun ilgisini görmek bizi memnun ediyor. Adaletle ilgili beklentinin ne kadar yüksek olduğunu bu çalışma sırasında da tespit etme olanağı bulduk” diye konuştu.

Tezcan, 8 ana konuda adaletin tartışılacağını ve yine 8 ana panelin olacağını belirtirken, “Bu 8 ana panelde, 44 panelistimiz konuyu tartışacak. Bu panellerin dışında, 54 grupta ayrı çalıştay yapılacak. Masa etrafında, atölye çalışmaları şeklinde olacak. Bu 54 çalıştayda, 540 konuşmacımız alt konulardaki adalet başlıklarını tartışacaklar” dedi. Tüm bu konuşma ve tartışmaların tamamından bir rapor oluşturulacağını da aktaran Tezcan, “Binlerce vatandaşımızın izleyeceği, katılacağı, ortak ürünler üreteceği bir kurultayı başarıyla tamamlayacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Tezcan, kurultay için bir de broşür hazırlandığını belirtti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.