CHP'nin Yeni PM Üyeleri Anıtkabir'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile partinin kurultayında Parti Meclisi’ne ve Yüksek Disiplin Kurulu’na seçilen isimler Anıtkabir’i ziyaret etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında, CHP’nin 35. Olağan Kurultay'da Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) seçilen partililer Aslanlı Yol’dan yürüyerek, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve burada saygı duruşunda bulunuldu.

Partililer ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Kılıçdaroğlu, burada Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

“Aziz Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'yle birlikte iki büyük eserinizden biri olarak nitelendirdiğiniz CHP, 35. Olağan Kurultayı'nı gerçekleştirdi” diye yazan Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi ve yeni üyeleriyle burada olduklarını aktardı. Kılıçdaroğlu deftere ayrıca şu satırları yazdı:

“Emin olunuz ki ilke ve devrimlerinizin yılmaz savunucuları olarak, Türkiye'yi gösterdiğiniz çağdaş uygarlık hedefine ulaştırmak, vazgeçilmez görevimiz olacaktır. Türkiye'yi yeni bir geleceğe ulaştıracak, CHP kadroları adına aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler partilerinin ikinci genel başkanı İsmet İnönü’nün mezarına da çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.