Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi operasyon soner çetin

CHP’yi Hedef Alan Özhaseki’ye Yanıt Arık’tan Geldi: “3-5 Oy İçin Teröristten Medet Ummadık”

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Adalet Ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin partisine yönelik açıklamalarına yanıt verdi. Özhaseki’nin unutma sorunu yaşadığını ileri süren Arık, “Oslo’da teröristlerle masaya oturan, çadır mahkemelerde teröristleri aklayan, Diyarbakır’da terörist başının mektubunu okutan AK Parti’nin teröriste ‘gerilla’ diyen Genel Başkan Yardımcısı, utanmasa Dolmabahçe’de HDP ile ortak bildiriye imza atanların CHP’liler olduğunu söyleyecek. CHP’nin çizgisi de duruşu da bellidir. Biz İstanbul seçimlerinde 3-5 oy için teröristten medet ummadık. Oy için eli kanlı teröristleri devletin televizyonuna çıkarmadık.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin CHP’yi hedef alan açıklamalarına CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’tan yanıt geldi. Özhaseki’nin sık sık unutkanlık yaşadığını ifade eden Arık, “Özhaseki, sık sık yaşadığı unutkanlık nedeniyle olayları ve kişileri karıştırıyor. Sonra da ipe sapa gelmez açıklamalarla kendisini komik duruma düşüyor. Bir hemşehrimiz olarak kendisini daha fazla komik duruma düşürmemesi için unuttuklarını hatırlatalım” dedi.

"Oy için eli kanlı teröristleri devletin televizyonuna çıkarmadık"

AK Parti’nin vizyonsuz politikalarının Türkiye’yi uçuruma sürüklediğini ifade eden Arık, AK Parti’nin günü geldiğinde PKK ile, günü geldiğinde FETÖ ile günü geldiğinde de IŞİD ile yol yürüdüğünü ifade etti. AK Parti’nin her seferinde kandırıldık diyerek Türkiye’nin başına açtığı belaları unutturmaya çalıştığını ifade eden Arık, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Aslında AKP Genel Başkan Yardımcısına daha birkaç gün önce yanıtını TBMM kürsüsünden vermiştim. Olsun biz bir kez daha unutturmak isteyenler ve unutanlar için buradan yanıt verelim. Kökleri Kuva-yi Milliye’ye dayanan CHP, kurtuluşun ve kuruluşun partisidir. AK Parti gibi çıkar birlikteliklerinin ortaya çıkardığı bir parti değildir. 19 yıldır ülkeyi yöneten ama yaşanan hiçbir olay sonrasında sorumluluk almayan AK Partililer, Gara’da şehit edilen vatan evlatlarıyla ilgili yanlışlarının faturasını da başkalarına kesmeye, gündem değiştirmeye çalışıyor. Olmadık iftiralarla CHP’yi hedef alıyorlar.  Oslo’da teröristlerle masaya oturan, çadır mahkemelerde teröristleri aklayan, Diyarbakır’da terörist başının mektubunu okutan AK Parti’nin teröriste ‘gerilla’ diyen Genel Başkan Yardımcısı, utanmasa Dolmabahçe’de HDP ile ortak bildiriye imza atanların CHP’liler olduğunu söyleyecek. CHP’nin çizgisi de duruşu da bellidir. Biz İstanbul seçimlerinde 3-5 oy için teröristten medet ummadık. Oy için eli kanlı teröristleri devletin televizyonuna çıkarmadık. Çok şükür ki, biz dün ne söylediysek bugün de aynısını söylüyoruz. Dün söylediklerimizin altında ezilip, kendi sözlerimize yayın yasağı getirtmiyoruz. Teröre yaltakçılık yapan CHP değil AK partidir. Oy için terörist başı Öcalan’dan mektup getirten, kırmızı bültenle aranan terörist başını devlet televizyonuna çıkartıp seçim kazanmayı hayal edenleri önce Allah’a sonra da vatandaşlarımızın vicdanına havale ediyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.