Cumhur İttifakı Adayı Yıldırım'dan "Hakediş ve Öğrenci Akbil" Müjdesi

Bu akşam İstanbul Halk Ulaşım AŞ’nin iftarına katılan cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Belediyeden alınacak hak edişler ödenecek. 85TL’den 40TL’ye düşen öğrenci akbilindeki 45TL’lik fark belediye tarafından karşılanacak." dedi. 

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Halk Ulaşım AŞ’nin iftarında yaptığı konuşmasında; Size müjde verebilirim. Bugünkü toplanıtının iki tane önemli müjdesi var. Bunlardan bir tanesi sizin belediyeden alacağınz hakkedişler var onlar ödenecek. Bunun kararı alındı. Arkadaşlarla görüştük inşallah önümüzdeki birkaç gün içerisinde, inşallah bayramdan önce bu paralaranızı alacaksınız. Hayırlı uğurlu olsun dedi. 
Yıldırım, ikinci müjde ise, biliyorsunuz öğrenci akbili 85 liradan 40 miraya düştü. Aradaki farkın ne olacağını merak ediyorsunuz. Oluşan 45 liralık farkı belediye destek olarak size verecek. Dolayısıyla siz zarar etmeyeceksiniz Belediye desteklemek süretiyle bu farkı size verecek. Hayırlı uğurlu olsun dedi. 

Anahtar Kelimeler:
AKBİL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.