Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin beşiktaş chp haberleri chp niğde milletvekili ömer fethi gürer erdoğan ORDU tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik Shanghai Astronomi Müzesi tamer hassan filmleri fatih duruay David Dastmalchian

Cumhur İttifakı Adayı Yıldırım Oyunu Kullandı

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, oyunu Tuzla Aydınlı Mahallesi Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu-Ortaokulunda kullandı. 

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, oyunu kullandıktan sonra basın mensublarına açıklamada bulundu. Yıldırım, "İstanbul halkının verdiği kararın başımız gözümüz üzerinde yeri var. Mutlaka en doğru kararı İstanbullular vermiş olacak, buna yürekten inanıyorum." dedi. 

"Bugün artık kırgınlıkları bırakmak, geleceğe odaklanma zamanıdır"

İstanbul'un bir dünya şehri olması için bugüne kadar ülke genelinde edindiğimiz tecrübeleri uygulamak için seçimler önemli bir fırsat. Rabbim İstanbulumuz için, ülkemiz için bu seçimleri hayırlı ve uğurlu kılsın diyen Yıldırım, "Seçim kampanyası sırasında rakipler arasında veya vatandaşlarımızdan da kırgınlıklar olabilir. Bugün artık kırgınlıkları bırakmak, geleceğe odaklanma zamanıdır. Bilerek veya bilmeyerek eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlış yaptıysak helallik istiyorum." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.