Öne Çıkanlar Arap Çin Büyükelçiliği Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim Çelebi Havacılık Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ Çankırı mitingi

Cumhurbaşkanı AK Partili Vekilleri Topluyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yarından itibaren AK Partili milletvekilleri ile görüşecek. Milletvekilleri ile üç grup halinde görüşecek olan Erdoğan’ın son siyasi gelişmeler hakkında milletvekillerinin görüşlerini dinleyeceği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu arasında yaşanan sorunların gün yüzüne çıkmasıyla Erdoğan, AK  Partili milletvekillerini Külliye’de topluyor. ANKA’nın edindiği bilgilere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan üç grup halinde bakan parti yöneticisi komisyon başkanlarını ve milletvekillerini Külliye’de biraraya getiriyor.

Yarın ilkinin yapılacağı toplantıya yaklaşık 100 milletvekilinin katılması bekleniyor. 100 milletvekili arasında bakan, parti yöneticisi komisyon başkanları ve milletvekilleri bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, milletvekilleri ile son siyasi gelişmeleri değerlendireceği, "Davutoğlu ile yola devam mı, tamam mı?" diye soracağı öğrenildi. Milletvekillerine olağanüstü kongreye gitmenin partiyi nasıl etkileyebileceğini de soracağı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.