Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk erdoğan soner çetin operasyon azerbaycan

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2019’daki Üç Seçimi De Kaybedince Artık Feriştahı Gelse Kendisini O Koltukta Tutamaz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “2019’daki üç seçimi de kaybedince artık feriştahı gelse kendisini o koltukta tutamaz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Güngör Spor Salonu’nda partisinin Denizli 6. Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Kongrede bir konuşma yapan Erdoğan, CHP’ye yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Aydınlılara seslenerek, “Sizin gönlünüzde yaşattığınız CHP ile şu anda muhalefet partisi sıfatını taşıyan CHP arasında hiçbir ilişki kalmamıştır” şeklinde konuştu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün CHP’si bu ülkenin Kurtuluş Savaşı’na öncülük eden kadro tarafından kurulduğunu dile getiren Erdoğan ancak bugünkü CHP’nin ise Türkiye’nin ikinci Kurtuluş Savaşı olarak gördükleri mücadele sürecine alenen ihanet eden Türkiye’nin ve milletin düşmanı kim varsa onların değirmenine su taşıyan bir parti haline dönüştüğünü söyledi.

“CHP’NİN AYDINLI KARDEŞLERİMİZİN HAYALİNDEKİ PARTİ İLE HİÇBİR İLGİSİ ALAKASI OLAMAZ”

Türkiye’nin bölücü terör örgütüyle çukur eylemleri ile mücadele ederken CHP’nin olayı bölge halkının PKK ile iktidarın uygulamaları arasında sıkışması olarak ifade edebilecek kadar “alçaldığını” dile getiren Erdoğan, “Hatta bu partinin milletvekilleri çıkıp devlete karşı hendek hendek direnmekten söz edebilecek kadar şirazeyi kaybetmişlerdir. Bölücü örgütün meclisteki temsilcisi olan siyasi partinin başındaki zatla birlikte ‘iyi salladı’ diyen CHP yöneticileri gördük. Devletin güvenlik görevlilerini faşist, PKK’lı teröristleri mağdur eylemci olarak niteleyen bu CHP’nin Aydınlı kardeşlerimizin hayalindeki parti ile hiçbir ilgisi alakası olamaz” dedi.

“BU ZİHNİYETE GÖRE SANATÇILARIMIZ, ASKERLERİMİZİN DEĞİL TERÖRİSTLERİN YANINDA YER ALMALI”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçılarla ve sporcularla birlikte gerçekleştirdiği Hatay Oğulpınar Sınır Karakolu ziyaretine ilişkin CHP tarafından yapılan açıklamaları şu cümlelerle değerlendirdi:

“Sınırın sıfır noktasında ki Oğulpınar Sınır Karakolu’nda çok güzel ve tarihi bir manzaraya şahit olduk. Askerlerimizle, sanatçılarımızın, sporcularımızın, medya mensuplarımızın verdikleri fotoğraf CHP’nin başındaki zatı niyeyse fevkalade rahatsız etmiş, adeta zıvanadan çıkarmış. Grup toplantısında burada zikretmekten hicap duyacağım hakaretleri bir kenara bırakarak söylüyorum asıl vahim olarak ne diyor biliyor musunuz? ‘Bir ülkenin sanatçıları savaşı değil, barışı savunur’ diyor. Yani sanatçılarımızın yanlış safta yer aldığını ima ediyor. Aman yarabbi, bu zihniyete göre sanatçılarımız, askerlerimizin değil teröristlerin yanında yer almalı.”

“TÜRKİYE İLE HANGİ TERÖR ÖRGÜTÜ ARASINDA MÜCADELE VARSA HEMEN TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SAFINDA YER ALIR”

CHP lideri Kılıdçdaroğlu’nun Türkiye ile hangi devlet arasında sorun olursa safını hemen karşı taraftan yana belirlediğini ifade eden Erdoğan, “Türkiye ile hangi terör örgütü arasında mücadele varsa kim ve ne olduğuna bakmaksızın hemen terör örgütünün safında yer alır” açıklamalarında bulundu. Erdoğan, “Çukur eylemlerinde PKK ile mücadele ettik, bu zatı bölücü örgütün yanında gördük. Böyle bir şey olabilir mi? Ne işin var senin bölücü örgütün yanında. Hakkari’de partisinin mitingi var, partisinin bir tane bayrağı yok, Türk bayrağı yok. Türk bayrağı ile zaten alakası yok” ifadelerini kullanıldı.

“DHKP-C’NİN MİLİTANLARINI SANATÇI DİYE MECLİSE GETİRİP BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYENLER ELBETTE ASKERİMİZİN YANINDA YER ALAN GERÇEK SANATÇILARDAN RAHATSIZ OLURLAR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması şu şekilde devam etti:

“Türkiye’nin sanatçılarına, sporcularına, medya mensuplarına hakaret edecek kadar zıvanadan çıkan bu zatı ben sizlere milletime havale ediyorum. Sanatçılarımız bizim başımızın tacıdır. Sporcularımızın yeri bizim gönlümüzün başköşesidir. Medya mensupları zaman zaman kendileri ile anlaşamasakta daima saygıyı hak eden arkadaşlarımızdır. Daha dün şu anda hepsi de terör örgütü üyeliğinden aranan DHKP-C’nin militanlarını sanatçı diye meclise getirip basın toplantısı düzenleyenler elbette askerimizin yanında yer alan gerçek sanatçılardan rahatsız olurlar. Eğer yarın öbür gün ana muhalefetin başındaki zat Aydın’a gelirse kendisinden şehitlerimizin adını anmadan önce ağzını çalkalamasını isteyin. Muhakkak isteyin.”

“2019’DAKİ ÜÇ SEÇİMİ DE KAYBEDİNCE ARTIK FERİŞTAHI GELSE KENDİSİNİ O KOLTUKTA TUTAMAZ”

Kılıçdaroğlu’nun daha önce seçimleri kaybettiği halde verdiği tüm sözleri inkar edip yerinde oturmayı başardığını dile getiren Erdoğan, “Ama 2019 bu zatın siyasi hayatındaki son yılıdır. Öyleyse çok çalışacağız, kapı kapı dolaşacağız” şeklinde konuştu. “2019’daki üç seçimi de kaybedince artık feriştahı gelse kendisini o koltukta tutamaz” diyen Erdoğan, “Hani bizde bir söz var ya ‘Yolcudur abbas bağlasan durmaz’ derler ya. Bu zatta 2019 yılının en geç kasım ayında siyasi hayatını er geç noktalayacak” açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.