Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrika Turuna Çıkıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrika Turuna Çıkıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat-2 Mart 2018 tarihleri arasında Cezayir, Moritanya, Senegal ve Mali’ye resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ziyaretleri çerçevesinde mevkidaşlarıyla gerçekleştireceği baş başa ve heyetler arası görüşmelerde, ilgili ülkelerle ikili ilişkilerin ve işbirliğinin tüm yönleriyle ele alınması, bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor.

Cezayir’i Cumhurbaşkanı sıfatıyla ikinci kez ziyaret edecek olan Erdoğan, ardından 28 Şubat’ta Moritanya’ya, sonrasında ise Senegal’e geçecek.

Moritanya ve Mali’ye Cumhurbaşkanı Düzeyinde İlk Ziyaret

Ziyaret programının son durağında ise Mali yer alıyor. Erdoğan’ın Moritanya ve Mali’yi ziyaretleri, Türkiye’den bu ülkelere Cumhurbaşkanı düzeyinde gerçekleştirilen ilk resmi ziyaretler olması bakımından önem taşıyor.

Ziyaretler kapsamında, Cezayir ve Senegal’de İş Forumları da gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.