Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti pkk Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Übeyd Adıyaman Ömer Asaf Kolot Haberleri 2018 Türkiye Pist Şampiyonası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Eski Milletvekili Aksak'ın Cenazesine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Erzurum eski milletvekili Muhyettin Aksak'ın Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Aksak'ın tabutu başında kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksak'ın her zaman inandığı değerler uğruna yaşadığını ve ondan taviz vermediğini söyledi.

Aksak’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hepimizin akıbeti, gideceğimiz yer burası. Bundan kaçmak söz konusu değil. Bütün mesele Rabbim bizlere imanla, Kur’an ile inşallah hayatımızı idame ederek tamamlamayı nasip eylesin. Bu vesileyle Muhyettin kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim taksiratını hasenata tebdil eylesin. Cennetiyle, cemaliyle inşallah müşerref kılsın” dedi.

Cenaze törenine katılanları Aksak’ın ruhu için Fatiha okumaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksak’ın tabutuna bir süre omuz verdi.


Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde Cuma namazının ardından düzenlenen törende; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Hayati Yazıcı, Lütfü Elvan, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, TBMM Başkanvekili Levent Gök, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, bazı eski bakanlar,  milletvekilleri ve Aksak’ın yakınları da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.