Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel recep tayyip erdoğan tüsiad palandöken

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aytmatov’un Kabrini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan’da Ata Beyit Anıt Mezarlığı’nı ve merhum yazar Cengiz Aytmatov’un kabrini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan’ın Çüy bölgesinde bulunan Ata Beyit Anıt Mezarlığı’nı ziyaret etti. Anıta çelenk bırakan Erdoğan, Kırgızistan Müftüsü Maksakbyk Toktomuşev’den anıt mezarlığa ilişkin bilgi aldı. Erdoğan daha sonra merhum yazar Cengiz Aytmatov’un ve 7 Nisan Şehitleri’nin kabirlerini ziyaret etti. Buraya çiçek bırakan Erdoğan okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi ve dua etti.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyareti sırasında oğlu Bilal Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan eşlik etti. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı’nın internete sitesinde ziyarette çekilen fotoğraflar yayınlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.