Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barış Ve İstikrarı Temin Etmek İçin Dünyayı Ayağa Kaldırırız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kudüs meselesinde mukaddes beldelerimizi korumak, barış ve istikrarı temin etmek için dünyayı ayağa kaldırırız dedik ve tüm imkanlarımızı seferber ettik” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Bingöl il kongresine katıldı. Kongrede bir konuşma yapan Erdoğan, 2019 seçimleri ile beraber yürürlüğe girecek yeni sistem ile Türkiye’de siyasete dışarıdan müdahalelere zemin hazırlayan, kargaşa ve istikrarsız ortamların tarihe karışacağını söyledi. Erdoğan, “Yeni yönetim sistemi ile beraber Türkiye, 2023 hedeflerine daha hızlı ilerleyecek. 2053 ve 2071 vizyonuna daha sıkı sarılacaktır” şeklinde konuştu.

“KUDÜS KONUSUNDA DÜNYA BİZİM YANIMIZDA YER ALDI”

Filistin’den Arakan’a, Yemen’den Afganistan’a kadar tüm mazlum ve mağdurlara sahip çıktıklarını söyleyen Erdoğan’ın konuşması şöyle devam etti:

“İşte Kudüs’e sahip çıktık. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda ne oldu? Dünya hamdolsun bizim yanımızda yer aldı. Son Kudüs meselesinde mukaddes beldelerimizi korumak, barış ve istikrarı temin etmek için dünyayı ayağa kaldırırız dedik ve tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bugün artık uluslararası ilişkilerde herkes şu gerçeği kabul ediyor. Ekonomide, ticarette, diplomasi ve savunma sanayinde yükselen bir Türkiye var. Bugün Anadolu’da güçlü bir demokrasi ile bölgesine ilham olan din, dil, ırk ayrımı yapmadan tüm mazlumlara kucak açan güçlü bir ülke var.”

“2019 VİRAJINI DA BAŞARIYLA DÖNMEK ZORUNDAYIZ”

2019’u bir viraj yılıdır olarak tanımlayan Erdoğan, Mart’ta belediye başkanlığı, Kasım’da  parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu hatırlattı. Erdoğan, “Türkiye, inşallah 2019 virajını geçmesi halinde bilesiniz ki bu yarış daha da hızlanacak. 2019 virajını da geçmiş 15 yılda olduğu gibi başarıyla dönmek zorundayız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.