Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Başka Türkiye’yi İnşa Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Allah’ın izniyle çok daha farklı bir şekilde inşallah 2023’e yürüyeceğiz. 2053’e yürüyeceğiz ve 2071’e yürüyeceğiz. Buna hazır mıyız? O fetihleri biz göremeyeceğiz ama siz göreceksiniz siz. Bu yavrularımız var ya, onlar görecek inşallah. Onlara biz bir başka Türkiye’yi inşa edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bitlis’in Ahlat ilçesinde bulunan Selçuklu mezarlığını ziyaret etti. Yetkililerden bilgi alan Erdoğan, mezarlıkta medfun olanlar için Fatiha okudu. Ziyaretin ardından vatandaşlara hitap eden Erdoğan, “Bizi bölemeyecekler, parçalayamayacaklar ve bizler, sizler bir oldukça, iri oldukça, diri oldukça Allah’ın izniyle çok daha farklı bir şekilde inşallah 2023’e yürüyeceğiz. 2053’e yürüyeceğiz ve 2071’e yürüyeceğiz. Buna hazır mıyız? O fetihleri biz göremeyeceğiz ama siz göreceksiniz siz. Bu yavrularımız var ya, onlar görecek inşallah. Onlara biz bir başka Türkiye’yi inşa edeceğiz. Onun için aman birbirinizi Allah için sevin. Sakın ha birbirinize karşı kin tutmayın. Biliyorsunuz hüküm çok açık net ortada o da şu, hepiniz toptan sımsıkı Allah’ın ipine sarılın, ayrılığa düşmeyin. Ayrılığa düşmeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.