Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Helikopterimiz Düşürüldü, Bedelini Çok Daha Ağır Ödeteceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin bölgesindeki Zeytin Dalı Harekatı’yla ilgili, “Az önce bir helikopterimiz düşürüldü. Tabi ki bütün bunlar olacak, bir savaşın içindeyiz, kaybımız da olacak ama verdirdiğimiz kayıplar da olacak. Dün çok kabarık miktarda füze depolarını imha edip yok etmiştik. Tabi bunlar, çıldırtıyor bunları ama bedelini çok daha ağır ödeteceğiz. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini misliyle değil kat be kat fazlasıyla ödeyecekler” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, Türkiye’deki değişimin ve yenileşmenin öncülüğünü AK Parti olarak kimseye bırakmamakta kararlı olduklarını belirterek, “Başka partilerde bazıları sıkı sıkıya koltuklarına yapışabilirler ama AK Parti'de öyle olmadı, olmayacak çünkü bizim için siyaset ülkeye ve millete hizmet yolunda biliyoruz ki bayrak yarışıdır. Bu ekip çalışmasında günü geldiğinde her arkadaşımız bayrağı yeni bir kardeşimize devrederek kendisi farklı hizmet alanlarına yönelmekten asla imtina etmedi, etmeyecektir. Bu bir davadır, dolayısıyla hizmet etmede de alan çoktur” diye konuştu.

“Savaştayız Kaybımız Da Olacak”

Erdoğan, 22. gününde olan Afrin bölgesindeki Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin ise bir son dakika bilgisi paylaştı. Erdoğan, “Bu sabah itibariyle bin 141 terörist etkisiz hale getirildi. Az önce bir helikopterimiz düşürüldü. Tabi ki bütün bunlar olacak, bir savaşın içindeyiz, kaybımız da olacak ama verdirdiğimiz kayıplar da olacak. Dün çok kabarık miktarda füze depolarını imha edip yok etmiştik. Tabi bunlar, çıldırtıyor bunları ama bedelini çok daha ağır ödeteceğiz. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini misliyle değil kat be kat fazlasıyla ödeyecekler” dedi.

“Yeni Bir Hazırlık Var”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'deki Odalar Birliği, Tabipler Birliği buna benzer birçok STK ve kanunla kurulmuş olanlara yönelik yeni bir hazırlığın olduğunu belirterek, “Bunlar yeni bir düzenlemeyle, yeni bir şekil alacak ve bundan sonraki süreçte öyle devam edecek. Yani, bu STK'lara oturanlar ilanihaye burada artık kalamayacaklar. Her düşünce grubu kendi STK'sını kurar ve o STK'sıyla yola devam eder. Daha şeffaf ve daha yayılmacı bir anlayışla STK’ların oluşması süreci inşallah başlayacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.