Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Vergi EMİNE ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Biz İcazeti Milletten Aldık, Selo’dan Değil”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ya bunlar af edersiniz düşünün ya aday oluyor ilk ziyaret ettiği yer neresi? Edirne Cezaevinde Selo’yu gidiyor ziyaret ediyor. Düşünün bunların ağzından terörle mücadele duydunuz mu? Terörün arkasında olduğu bir kişiyi sen niye ziyaret ediyorsun be arkadaş? Ne işin var senin orada senin ziyaret edeceğin yer burası biz icazeti milletten aldık, Selo’dan değil” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ben sizinle beraberim, sizden ayrı kalmak istemiyorum. Siz devam dediğiniz müddetçe devam. Tamam mı? Çünkü yapacak çok işimiz var” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine bir gün kala AK Partili Erdoğan, İstanbul’un ilçelerinde mitingler düzenliyor. Esenyurt, Beylikdüzü ve Avcılar’ı ziyaret eden Erdoğan’ın üçüncü durağı Küçükçekmece oldu. Burada vatandaşlara hitap eden Erdoğan, “Bu kardeşiniz, evladınız sizden yeniden devam talimatını istiyor. İcazet istiyoruz. Var mısınız? Veriyor musunuz? Öyleyse durmak yok, yola devam. Ama rehavet de yok. Bütün dost, ahbap, yaran hepsini yarın sandığa götüreceğiz. Diyeceğiz ki sakın rehavet yok. Sen de gel, sen de katıl bize diyeceğiz. İster CHP’li, Saadet’li, İYİ Partili, HDP’li olsun hepsini bu yol arkadaşlığımıza davet edelim. İşi hafiften alırsak, keşke şunu da yapsaydık demeyelim. Hepsini bitirelim, tamam?” diye konuştu.

“SANDIKLARDA SAYIMI TAKİP EDECEĞİM”

Vatandaşlara “Yarın bunlara bir Osmanlı tokadına var mıyız?” sorusunu soran Erdoğan, aldığı “Evet” cevabının üzerine, “Demokratik bir şekilde, hukuk içinde. Gereken dersi inşallah yarın bunlara veriyoruz. Ama bir şey söyleyeceğim, sandıklarda sayımı takip edeceğim. Bakayım, Küçükçekmece yarın ne diyor? Çünkü yarın çıkacak oy, aynı zamanda Mart 2019’daki durumu da gösterecek” şeklinde konuştu.

“BİZ İCAZETİ MİLLETTEN ALDIK SELO’DAN DEĞİL”

Vatandaşlara “Ben sizinle beraberim, sizden ayrı kalmak istemiyorum” diyen AK Partili Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Siz devam dediğiniz müddetçe devam. Tamam mı? Çünkü yapacak çok işimiz var. Davos’ta ne dedik? ‘One minute’ dedik. Dedik mi? Siyonistler bunu hazmedemediler. BM’de ne dedik? ‘Dünya beşten büyüktür’ dedik. Dedik mi? Şu anda dünya bizim bu tavrımızla ciddi manada yoğruluyor mu? Dikkat edin kıskanıyorlar. Dünyada şu anda iki lider çok deneyimli birisi Sayın Putin birisi de bu evladınız Tayyip Erdoğan. Kardeşlerim, büyük lider olmak tecrübe ister. Bunlarda öyle bir tecrübe var mı? Hangisinde var? Bay Muharrem’de mi var diğerlerinde mi var? Ya bunlar af edersiniz düşünün ya aday oluyor ilk ziyaret ettiği yer neresi? Edirne Cezaevinde Selo’yu gidiyor ziyaret ediyor. Düşünün bunların ağzından terörle mücadele duydunuz mu? Terörün arkasında olduğu bir kişiyi sen niye ziyaret ediyorsun be arkadaş? Ne işin var senin orada senin ziyaret edeceğin yer burası biz icazeti milletten aldık, Selo’dan değil. Onun için zaten çok enteresan aday olduğunda genel başkanı kendisini nasıl çağırıyor. ‘Gel bakalım Muharrem gel’. Niye çünkü yakında ne diyecek, ‘Git bakalım Muharrem git’ çünkü neticeyi görüyor. Ama ben milletime inanıyorum güveniyorum.”

“TÜRKİYE’Yİ BİZ BU ÇIRAKLARA MI TESLİM EDECEĞİZ?”

Büyük devletin güçlü lider isteyeceğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dükkanınızı bir çırağa teslim eder misiniz? Öyleyse burada kararlı davranacağız. Biz kalkıp da şu koskoca Türkiye’yi biz bu çıraklara mı teslim edeceğiz? Bunların hakaretlerine iftiralarına aldanmayın. İşimize bakalım ve yürüyüşümüze devam edelim” şeklinde konuştu.

“BİZİM DİNİMİZDE KAVMİYETÇİLİK IRKÇILIK YOK”

Kavmiyetçiliğin ve bölücülüğün kendilerine yakışmayacağını ifade eden Erdoğan, “Şu HDP’ye şu terör örgütünün arkasında olduğu HDP’ye aman ha Kürtçülük yapanlara bu telkini yapın. Bizim dinimizde kavmiyetçilik, ırkçılık yok. Biz yaratılanı yaradandan ötürü sevdik. Bölünmeye fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.