Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Coca Cola CEO’su Kent'i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'taki ikili temasları kapsamında Dünya Ekonomik Forumu Başkanı Klaus Schwab’ı ve Coca-Cola CEO’su Muhtar Kent’i ayrı ayrı kabul etti.

Cumhurbaşkanlığın internet sitesinden alınan bilgiye göre, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu görüşmeleri için bulunduğu Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York kentinde temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.

Peninsula Oteli’nde gerçekleşen çalışma yemeğinde ABD’li iş adamları ve yatırımcılarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikili temasları kapsamında Dünya Ekonomik Forumu Başkanı Klaus Schwab’ı ve Coca-Cola CEO’su Muhtar Kent’i ayrı ayrı kabul etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.