Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert

Cumhurbaşkanı Erdoğan: En Ufak Taciz İşaret Fişeğidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadele konusunda YPG’ye silah yardımı yapan ABD’ye seslenerek, sınırların güvenliği konusunda en ufak bir tacizin bile işaret fişeği olacağını söyledi. Erdoğan, “Amerika bizi mi aldatacaksın? Tüm batıya sesleniyorum. Terör örgütlerinin bir başka terör örgütü ile mücadelesine fırsat veren ülkeler ikili ilişkilerimizi zedeliyor. Suriye ve ülkemizdeki teröristleri biz çok iyi biliyoruz. Ne dedim; Bir gece ansızın gelebiliriz. Geceler bitmez. Geceler çok özgürlüklere gebedir. Bizim gecelerimiz de bunlara çok gebe. Bizi izlesinler. Şu anda sınırlarımızdaki en ufak bir taciz bizim için atılması gereken adımların işaret fişeğidir. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Tehdit eden tüm örgütleri kaynağında bertaraf edeceğiz. Önümüzdeki günlerde güney sınırımızı terörden arındırma operasyonumuzu Afrin’le devam ettireceğiz” dedi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin düzenlediği  AK Parti Tokat İl Kongresi’nde konuştu. 

“BAKALIM BUNLARIN İNLERİ NERESİ OLACAK”

Konuşmasının büyük bir bölümünü terörle mücadeleye ayıran Erdoğan’ın, hedefinde terör örgütleri, ABD ve batı ülkeleri vardı. Terör örgütleri arasında ayrım yapmadan yurt içinde ve yurt dışında mücadelenin süreceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “FETÖ’cü hainlere döktükleri kanın hesabını hukuk içinde sorduk, soruyoruz. FETÖ ile mücadele, Türkiye devletinin son yıllarda verdiği en çetin mücadelelerden biridir. Bu bilinçle meseleye yaklaşıyor, hukuki ve adli süreci yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

Erdoğan, FETÖ terör örgütünü, “gelmiş geçmiş en büyük şeytani organizasyon” olarak tanımlayarak şunları kaydetti:

“Örgütün süreci sabote etmeye yönelik manipülasyonlarına gerekli cevabı verirken adaletin tecellisi için çaba harcıyoruz. Davalar yavaş yavaş karara bağlanmaya başladı. Dünyanın belki de gelmiş geçmiş en büyük şeytani organizasyonunun yapıldığı bir planla karşı karşıyayız. Artık saklanacakları bir yer kalmadı. PKK’nın dağlarda inleri vardı. Bakalım bunların inleri neresi olacak. Bir tuvaletin arkasından nasıl bir yerlere girip çıkıyorlar. Oralarda da sizi bulacağız ve yargıya teslim edeceğiz. Pennsylvania’daki şarlatan yalanı adeta kutsallaştırarak kendine yeni bir din ihdas etmiştir. Çıkarları uğruna işlemeyecekleri günah yoktur.  Devletimizin kurumları FETÖ’nün haşhaşilerinden arındıkça her açıdan daha güçlü hale geliyoruz.” 

“GECELER ÇOK ÖZGÜRLÜKLERE GEBEDİR”

Terör örgütlerinin kökünü kurutacaklarını tekrarlayan Cumhurbaşkanı, “Bizim nazarımızda PKK neyse DEAŞ da odur. FETÖ ne kadar vahşi örgütse, DHKP-C de YPG de vahşi terör örgütüdür” dedi.

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Şimdi Amerika isimler değiştiriyor. Bunları artık yutmuyoruz. İkide bir isim değiştirmek sureti ile Amerika bizi mi aldatacaksın? Tüm batıya sesleniyorum. Terör örgütlerinin bir başka terör örgütü ile mücadelesine fırsat veren ülkeler ikili ilişkilerimizi zedeliyor. Bunu bilmeleri lazım. Terörist her yerde teröristtir. Terörist Gabar’da da teröristtir, Kandil’de, Sincar’da, Afrin’de de teröristtir. Birileri kısa vadeli çıkarları adına bu katil sürüleri arasında ayrım yapabilir. Ama Suriye ve ülkemizdeki teröristleri biz çok iyi biliyoruz. Ne dedim; ‘Bir gece ansızın gelebiliriz.’ Geceler bitmez. Geceler çok özgürlüklere gebedir. Bizim gecelerimiz de bunlara çok gebe. Bizi izlesinler. Şu anda sınırlarımızdaki en ufak bir taciz bizim için atılması gereken adımların işaret fişeğidir. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Tehdit eden tüm örgütleri kaynağında bertaraf edeceğiz Önümüzdeki günlerde güney sınırımızı terörden arındırma operasyonumuzu Afrin’le devam ettireceğiz. Afrin operasyon sırasında bu güçlerin terör örgütü ile aynı safta görünme gibi bir yanlışa mahal vermeyeceklerini ümit ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.