Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi Kuşadası Belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi operasyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erbakan Hoca Bunları Yanında Tutmazdı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yüksek hızlı trenler yapılıyor. Ama adaylardan bir tanesi çıkmış ‘Sivas’a ne gerek var YHT’ye. Bu ‘göçü hızlandırır’ diyor. Rahmetli Erbakan hoca,  ah bunları yanında tutmazdı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beylikdüzü Çamlık Caddesi’nde partisinin düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti. Beylikdüzü’ne 3 bin 300 kişi kapasiteli Şehir Hastanesi yapıldığını söyleyen Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’i kastederek, “Kardeşlerim bu ne diyor biliyor musunuz? ‘Nereden çıktı bu şehir hastanesi? Şehir Hastanesine ne gerek var? Buna verilecek parayla şu kadar köprü yapılır.’ Bu ihtiyaç değil mi? Sağlıktan daha önemli bir şey olabilir mi?” ifadelerini kullandı.

“ŞİMDİ YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL DİYORUZ, HEPSİ KARŞIMIZA DİKİLİYOR”

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nu kastederek Erdoğan, “Yüksek hızlı trenler yapılıyor. Ama adaylardan bir tanesi çıkmış ‘Sivas’a ne gerek var YHT’ye. Bu ‘göçü hızlandırır’ diyor. Rahmetli Erbakan hoca,  ah bunları yanında tutmazdı” diye konuştu. Nuri Demirağ’ın Türk Milli Uçağını yaptığını ancak CHP’nin fabrikayı kapattığını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “O fabrikayı gaz ocağı fabrikası yaptılar. Bunların onlardan bir farkı var mı? Biz şimdi yerli ve milli otomobil diyoruz, hepsi karşımıza dikiliyor” şeklinde konuştu.

“KÖTÜ KOMŞU BİZİ EV SAHİBİ YAPTI”

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Almanya’da BMW fabrikasını gezdiğini anımsatan Erdoğan, “BMW’yi gezeceğine gel Türkiye’deki bizim fabrikaları gez. Bizim İHA-SİHA fabrikamızı gez. Bizim Akıncı fabrikamızı gez. Burada yerli, milli uçaklar nasıl üretiliyor gör” dedi. ABD’den İHA istediklerini ancak “ ‘Kongre müsaade etmiyor’” denilerek verilmediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Allah’a hamdolsun kötü komşu bizi ev sahibi yaptı. Şimdi biz kendimiz üretiyoruz. Şimdi daha da ileri gidiyoruz. Bu Akınca muhteşem bir İHA. 4,5 ton ağırlığında 1,5 ton bomba kullanıyor. Şu anda dünyada sıkletinde en iyi olanlarda, buralara geldik, daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

“SİZİ BİZ ADIM ADIM KOVALIYORUZ”

Temel hak, inanç ve düşünce özgürlüğünde Türkiye’nin eşinin olmadığını dile getiren Erdoğan, “Geldiğimizde çektiğimiz çileler malum. Bay Kemal başörtüsü sorununu ben çözdüm diyor? İnandınız mı? Elhamdülillah sayemizde bunu da söylemek zorunda kaldılar” dedi.  Cumhurbaşkanı adayı İnce’ye “Siz ‘411 el kaosa kalktı’ diye başlıklar atıldığında Anayasa Mahkemesi’ne sen imza atmadın mı?” sorusunu soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dürüst olun. Sizi biz adım adım kovalıyoruz. İmam Hatip Okullarını onlar açmış. İmam Hatip okullarını lüks olduğunu söyleyen sensin Bay Muharrem” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.