Öne Çıkanlar İyi Parti çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kosgeb Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Emirates NBD Bank PJSC

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güneydoğu’daki Kardeşim Oyunu Daha Hür Kullanacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu seçimlerde Güneydoğu’daki kardeşim daha hür oyunu kullanacak. Sandık güvenliğini elimizden geldiğince büyük oranda aldık” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi son mitingini Eyüp Fahri Korutürk Caddesi’nde düzenledi.  Vatandaşlara “Sandıkları demokratik bir şekilde patlatıyor muyuz?” sorusunu soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sandıklara gidin, oylarınızı muhakkak kullanın” diye konuştu.

“SANDIK GÜVENLİĞİNİ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BÜYÜK ORANDA ALDIK”

CHP’nin geçmişte açık oy, gizli tasnif yaptığını anımsatan Erdoğan, PKK terör örgütünün de Güneydoğu’da aynısını yaptığını belirterek, “İstedikleri gibi mühürleri bastılar ve sandıklardan da kendilerine göre HDP’yi çıkardılar. Tabi bu seçimlerde inşallah aynı imkanı yakalayamayacaklar. Bu seçimlerde Güneydoğu’daki kardeşim daha hür oyunu kullanacak. Sandık güvenliğini elimizden geldiğince büyük oranda aldık” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan 2017 Anayasa Değişikliği Referandumundan bir gün önce İstanbul’un Tuzla, Kartal, Ümraniye ve Sariyer ilçelerinde miting düzenlemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.