Öne Çıkanlar galataport Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk uyuşturucu çalışma ve sosyal güvenlik bakanı LAZİO çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çanakkale boğazında sular çekildi seçim çalışanların birikim endişesi çanakkale

Cumhurbaşkanı Erdoğan İttifak Startını Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teklif ettiği “AK Parti-MHP ittifakı” ile ilgili ilk kez meydanlarda konuştu. Erdoğan, “Bugün yeni bir milada başlıyoruz. Milli mutabakatımızla beraber Türkiye yeni bir dönemin önünü açacak. Sayın Bahçeli'nin açıklamalarını da duydunuz. Görüşmeleri duydunuz, gördünüz. Bir milli mutabakatı hep beraber sağlayacak, tavanda da tabanda da karşımızdaki o CHP zihniyeti bu milletten gereken dersi alacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin düzenlediği Tokat İl Kongresi  toplantısı öncesi dışarda toplanan kalabalığa  konuştu.

MHP İLE İTTİFAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP ile yapacakları ittifakı, “yeni bir milat” diye tanımladı. Erdoğan şöyle dedi:

“Bu milli irade, yerli irade oldukça, 2019'un Mart’ı, Kasım’ı geliyor mu? Milli mutabakatımızla beraber Türkiye yeni bir dönemin önünü açacak. Sayın Bahçeli'nin açıklamalarını da duydunuz. Görüşmeleri duydunuz, gördünüz. Bir milli mutabakatı hep beraber sağlayacak, tavanda da tabanda da karşımızdaki o CHP zihniyeti bu milletten gereken dersi alacak.”

Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimini bir kez daha anımsatarak, “bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz” dedi.

Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

“Kim ki gayret eder, askerimizle, polisimizle, jandarmamızla, güvenlik korucularımızla, millet olarak F-16 oluruz, helikopterlerimizle, tank, toplarımızla beraber bunların inlerine kadar girdik, giriyoruz ve gireceğiz. 780 bin kilometre kare şehit kanları ile yoğrulmuştur. Pennsylvania’da ne işin var? Zannediyor ki Amerika ölene kadar beni koruyacak. Seni biraz daha kullanır, kullanır ondan sonra kirli çamaşır olarak kapının önüne atar. Sen millete ihanet ettin, bunun bedelini ağır ödeyeceksin.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.