Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil’e Operasyonu Başlattık

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kandil Sincar’a operasyonlarımızı başlattık ve 20 uçağımızla orada 14 önemli noktayı, silah depolarını yok ettik” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Niğde Belediye Meydanında düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’e yönelik düzenlenen operasyonda 4 bin 500’ün üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Erdoğan, “Kandil Sincar’a da operasyonlarımızı başlattık ve 20 uçağımızla orada 14 önemli noktayı, silah depolarını yok ettik. Gittiler, vurdular, döndüler. Ama bitmedi devam edecek” ifadelerini kullandı.

“BURADAN SANA OY MU GELECEK?”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’den terör hakkında hiçbir şey duymadıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bay Kemal, terörün desteklediği kişileri koluna takıp Ankara’dan İstanbul’a yürüyor. Bay Muharrem’de terörün desteklediği siyasi partinin başkanını sözde şu anda işte Cumhurbaşkanı adayı. Onu gidiyor Edirne’de cezaevinde ziyaret ediyor. Kardeşim benim 6-7 Ekim’de dökülün sokaklara deyip 53 Kürt kardeşimi Diyarbakır’da öldüren bunlar değil mi? Sen nasıl olur da bunu ziyaret edersin? Buradan sana oy mu gelecek? Onun için 24 Haziran çok önemli. Onun için 24 Haziran’da bunlara gerekli dersleri vermemiz lazım” diye konuştu.

 “DÜN AFRİN OPERASYONUNA YAPTIKLARI İTİRAZLARIN AYNISINI BUGÜN KANDİL’E YAPAN GAFİLLERE SANDIKTA ESASLI BİR DERS VERECEĞİZ”

Muhalefetin istememesine rağmen Afrin, Cerablus, El Bab ve Azez’i terör örgütlerinden temizlediklerini kaydeden Erdoğan, “Kandil’deki terör bataklığını da Allah’ın izni ile kurutacağız. Bölücü örgütün siyasi uzantılarına yoldaşlık yapanlar rahatsız olsa da terörü bu ülkenin gündeminden tamamen çıkartacağız. Dün Afrin operasyonuna yaptıkları itirazların aynısını bugün Kandil’e yapan gafillere sandıkta esaslı bir ders vereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.