Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kendi Göbeğimizi Kendimiz Kesiyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Rakka’ya teröristlerle gitmeyin, DEAŞ terör örgütüdür, bir terör örgütünü bir diğer terör örgütü ile değil gelin beraber halledelim bunları dedik, dinlemediler. Şimdi işte gereğini biz yapıyoruz. Kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Uşak il kongresi öncesi halka hitap etti. Konuşmasında Afrin’de ki terör örgütüne Türkiye’nin topraklarına saldırmamasına ve sınırları zorlamaya “tevessül” etmemeleri uyarılarında bulunduklarını ifade eden Erdoğan, bunları “müttefik görünenlere”de söylediklerini belirtti. Erdoğan, “Bak bunlar PKK’nın ta kendisidir dedik. Bunlar PYD’dir dedik, bunlar aynıdır YPG’dir dedik. Rakka’ya teröristlerle gitmeyin, DEAŞ terör örgütüdür, bir terör örgütünü bir diğer terör örgütü ile değil gelin beraber halledelim bunları dedik, dinlemediler. Şimdi işte gereğini biz yapıyoruz. Kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz. Bizim kimsenin toprağı üzerinde gözümüz yok ama kimse bizi de rahatsız edemez, o kadar” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.