Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongre Salonuna Giriş Yaptı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 6’ncı Olağan Büyük Kongresine katılmak üzere Ankara Spor Salonu’na geldi.

AK Parti’nin 6’ncı Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşiyor. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan salona giriş yaptı. AK Partililer Erdoğan’ı büyük bir coşku ile karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, delegelerin etrafındaki platformu turlayarak izleyicilere karanfil attı ve partilileri selamladı. Erdoğan’ın partilileri selamladığı sırada fonda çalan “Dönmem geri senin yolundan” şarkısına salondaki AK Partililer de eşlik etti.

Divan Başkanı Mehmet Ali Şahin

AK Parti’nin 6’ncı Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşiyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcılarının imzasıyla teklif edilen Kongre Divan Başkanı ve üyeleri, delegelerin işari oylamasıyla belirlendi. Oylamaya göre, Kongre Divan Başkanı Mehmet Ali Şahin, Divan Başkan Yardımcısı Şeyma Böyücü, Üyeler Lütfiye Selva Çam, Ahmet Büyükgümüş, İshak Alim, İbrahim Halil Erkan ve Zekai Kafaoğlu oldu.

Anahtar Kelimeler:
Recep Tayyip Erdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.