Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Vergi EMİNE ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkel İle Telefon Görüşmesi Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonla görüştü. Görüşmede, Başbakan Merkel, Türkiye ekonomisinin güçlü olmasının Almanya için önemli olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel ile bir telefon görüşmesi yaptı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre ikili ilişkiler ile bölgesel sorunların ele alındığı görüşmede, Erdoğan-Merkel ikilisi Eylül ayı sonunda Berlin’de yapacakları görüşmeye değinerek önümüzdeki dönemde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Almanya’nın Maliye ve Ekonomi Bakanlarının bir araya gelmeleri hususunda mutabık kaldı. Merkel görüşmede Türkiye ekonomisinin güçlü olmasının Almanya açısından önemine işaret etti. Öte yandan liderler, Türkiye-Almanya arasındaki işbirliğinin karşılıklı üst düzey ziyaretler ve temaslarla daha da güçlendirilmesi konusundaki kararlılık teyit etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.