Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş almanya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp ukrayna ankara abd Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nerede Terör, Türkiye’ye Taciz Var Biz Orada Tepelerine Bineceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Artık Afrin bitti, şimdi Kandil. İnşallah çalışmalar yürüyor, nerede terör var, nerede Türkiye’ye taciz var biz orada tepelerine bineceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda partisinin düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti. Terör örgütü tarafından enkaza çevrilen ilçeleri ayağa kaldırdıklarını söyleyen Erdoğan, “Nusaybin, Dargeçit ve Derik maalesef o süreçte çok ciddi zarar görmüştü” diye konuştu.

“KÜRT KARDEŞLERİM TARİHLERİN EN BÜYÜK EZİYETİNİ, ZULMÜNÜ BU SOKAK ÇETELERİNİN ELİNDE YAŞADI”

Terör örgütünün Nusaybin’in altı mahallesinde yıkımlara ve acılara neden olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatandaşlarımızın evlerinin, dükkanlarının olduğu binlerce yapı örgütün sokak çeteleri tarafından yakıldı, yıkıldı, ağır silahlarla saldırıya uğradı” ifadelerini kullandı. “Kürt kardeşlerim tarihlerin en büyük eziyetini, zulmünü bu sokak çetelerinin elinde yaşadı” diyen Erdoğan, kendilerinin o dönemde bir taraftan o sokak çetelerini temizlediğini bir taraftan ise Mardinli vatandaşlara sahip çıktıklarını belirtti.

“BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BİZİ ÇEKMEK İSTEDİĞİ TUZAĞA DA HAMDOLSUN DÜŞMEDİK”

Hem Türkiye içerisinde hem de sınır ötesinde yürütülen operasyonlarla terör örgütünün Mardinli vatandaşlara yaşattıkları acıların ve zulümlerin hesaplarına sorduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bölücü terör örgütünün bizi çekmek istediği tuzağa da hamdolsun düşmedik. Örgütün sergilediği onca alçaklığa rağmen hukuktan, demokrasiden ve adaletten taviz vermedik. Geçmişte yaşandığı gibi hiç kimsenin hukukun sınırlarını zorlamasına müsaade etmedik” şeklinde konuştu.

“NEREDE TERÖR VAR, NEREDE TÜRKİYE’YE TACİZ VAR BİZ ORADA TEPELERİNE BİNECEĞİZ”

Mitinge katılan vatandaşların “Reis bizi Afrin’e götür” diye slogan atması üzerine Erdoğan, “Artık Afrin bitti, şimdi Kandil. İnşallah çalışmalar yürüyor, nerede terör var, nerede Türkiye’ye taciz var biz orada tepelerine bineceğiz” dedi.

“BUNLARA VERİLEN OY HARAMDIR”

Mardinli çiftçilere 2 katrilyon lira tarımsal destek verdiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bay Kemal diyor ki ‘ Çiftçiler ağlıyor.’ Peki bu HDP’nin yaptığı bir şey var mı? Herhangi bir yatırım var mı? Bunlara verilen oy haramdır” diye konuştu. Terör örgütünün çukur eylemleri nedeniyle Mardin’de otellerin kapandığını, ekonominin durma noktasına geldiğini anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Bakınız bugün Mardin turizmi geçen yıla oranla yüzde 400 artış gösterdi. Yeni oteller açıldı. Mardin, turizmin merkezi, burası tarih, burası medeniyet, burada ne istersen var. Yeter ki terör olmasın” ifadelerini kullandı.

“BEN KEK DİYORUM, BAY MUHARREM KEKLİK ANLIYOR”

Bölgenin en büyük gençlik merkezini Mardin’de inşa ettiklerini anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan,
gençlik merkezinin Millet Kıraathanesi projesinin Mardin’deki örneği olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Millet Kıraathanelerine ilişkin sözlerini ise Erdoğan, “Ben kek diyorum, Bay Muharrem keklik anlıyor. Ne yapayım? Bu devlet güçlü. Gençlerimize bir kek, bir simit, bir çay, bir kahve ikram etmek bize zor mu? Bu devlet o kadar fakir mi, garip gureba mı ? Yolsuzluğun olmadığı, yasakların olmadığı bir Türkiye’yi biz inşa ettik Bay Kemal ,Bay Muharrem” ifadeleriyle eleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.