Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Onlara Rağmen Kanal İstanbul'u Da Yapacağız, İnadına Yapacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Onlara rağmen Kanal İstanbul'u da yapacağız. İnadına yapacağız. Kanal İstanbul ile İstanbul nasıl güzelleşecek, İstanbul nasıl bir başka şehir olacak, bunu da görecekler. Alıştıracağız. Buna da alışacaklar” dedi. 

AK Parti İstanbul 7. il kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurulduğu günden bugüne AK Parti'nin her kongre döneminde bir değişim rüzgarı eser.  “Esasen değişim dediğimiz hayatın gerçeğidir. Bazen de herhangi bir sebep aranmaksızın gelir kendini dayatır. Mesela bugün de burada bizim adımıza İstanbul'un her ilçesini, her mahallesini, her caddesini, her sokağını, her hanesini muhabbetle kucaklayacağına inandığımız bir dava arkadaşımıza il başkanlığı görevini tevdi edeceğiz” dedi.

“1994 ruhuyla 2023 hedeflerimizi gerçekleştirecek bir arkadaşımızı, Osman Nuri Kabaktepe kardeşimizi İstanbul'a İl Başkanı yapıyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osman Nuri Kabaktepe’yi çok uzun yıllardır şahsen tanıdığını, gayretine, samimiyetine, davasına olan sadakatine bizzat şahitlik ettiğini anlattı.

Geçen dönem İl Başkanlığı görevini yürüten Bayram Şenocak’a da hizmetleri dolayısıyla teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu iş tabii burada bitmiyor, sadece bir virgül. Kendileriyle bundan sonra farklı platformlarda birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böyle bir şehre hangi unvanla olursa olsun hizmet etmek şereflerin en büyüğüdür. İstanbul'u anlamadan Türkiye'yi anlayamazsınız. Eğer İstanbul'u küstürürseniz, eğer bu şehri kendinize sırt çevirtirseniz vay halinize. Böyle bir durumda, değil Türkiye'ye dünyaya sığamazsınız.

Atatürk Kültür Merkezi'nin inşasında sona geliyoruz. diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhteşem bir opera binasını İstanbul'umuza kazandırıyoruz. İstanbul'un turizmine, kültürel zenginliğine, ekonomisine ciddi katkısı olacağına inandığımız Haliç Yat Limanı ve Kompleksi projemizi de seneye bitirmeyi planlıyoruz." dedi. 

İstanbul’un, dünyanın nüfusa nazaran hayat standardı en yüksek, yaşaması en kolay şehirlerinden olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul'a bu özelliğini zehir etmeye çalışanları sandıkta sigaya çekeceğiz. İstanbul'u karanlık ve sapkın ajandalarına aparat yapmaya kalkanları, bu uğurda gerekiyorsa şeytanla bile iş birliğine girenleri sandıkta muhakkak ifşa edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.