Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Operasyonlar Devam Edecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, “Sınır ötesi operasyonlara devam edeceğiz. Daha önce Cerablus’ta, El Bab’da, dün Afrin’de ne yaptıysak Suruç’tan Cizre’ye kadar olan sınırlarımız boyunca aynısını yapacağız” dedi.

AK Parti’nin 6. Olağan Büyük Kongresi Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşiyor. Erdoğan, konuşmasında AK Parti’nin ilkelerini anlattı. 16 yıllık AK Parti icraatlarını sıraladı. Bundan sonra neler yapacaklarının ipuçlarını verdi.

Masa Başı Siyaseti

AK Parti Genel Başkan Adayı Erdoğan, parti olarak “masa” başı siyaset yapmadıklarının vurgulayarak, şöyle dedi:

“AK Parti olarak asla  masa başı siyaset yapmadık, iş bulamayınca kendi kendimizi eleştirdik. Bir ayağımızla 81 vilayete basarken, diğer ayağımızla bölgemiz ve dünyanın dört bir yanını kucaklıyoruz. Türkiye’ye birinci sınıf ekonomi demokrasi yakışır dedik. Kimlik siyaseti yapmadık, hiç kimseyi aynı kalıba sokmadık. Yardım için uzanan eli geri çevirmedik.”

Sınır Ötesi Operasyonlara Devam Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda sınır ötesi operasyonların devam edeceğini belirterek, “Sınır ötesi operasyonlara devam edeceğiz. Daha önce Cerablus’ta, El Bab’da, dün Afrin'de ne yaptıysak Suruç'tan Cizre'ye kadar olan sınırlarımız boyunca aynısını yapacağız” diye konuştu.

Erdoğan Kanal İstanbul projesi için çalışmaya başladıklarını belirterek, “Kanal İstanbul’u hayata geçirmek için kolları sıvadık. Kanal İstanbul, 43 kilometre. Her iki tarafında inşallah iki butik şehir oluşturacağız. Böylece Kanal İstanbul ile dünyaya büyük bir mesaj vereceğiz. Türkiye'nin en büyük yatırımı olacak bu stratejik projeyi mutlaka gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 2012’de yapılan kongresinde okuduğu şiiri bir kez daha okudu.

Erdoğan Kurban Bayrımı nedeniyle yola çıkacaklara dikkatli olun mesajı da verdi.

Anahtar Kelimeler:
SuruçCizreCerablus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.