Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya Ve Zonguldak’ın Kurtuluş Yıldönümünü Kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya ve Zonguldak’ın kurtuluş yıldönümlerine ilişkin iki ilin Vali ve Belediye Başkanlarına tebrik telgrafı gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya’nın ve Zonguldak’ın kurtuluş yıl dönümleri dolayısıyla Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’a, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na ve Zonguldak Valisi Ali Kaban ile Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e tebrik telgrafı gönderdi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş bu sabah valilere ait atama kararnamesiyle merkeze alınırken, Zonguldak Valisi Ali Kaban Malatya Valiliği’ne atandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.