Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu Anda Söyleyecek Bir Şeyim Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısına ilişkin, yarın Bahçeli ile yapacağı görüşmeyi anımsatarak, “Şu anda söyleyecek bir şeyim yok” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, partisinin grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısı siyasette hareketlilik yarattı. Erken seçim açıklamasının ardından, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Meclis’te Bahçeli ile görüştü. Görüşme devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, AK Parti Meclisi Grup toplantısının yapıldığı salonda Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte bakanlar ve parti kurmaylarıyla bir araya geldi. Ardından Bahçeli ile görüşmesinin tamamlayan Adalet Bakanı Gül de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu toplantının ardından Meclis’ten ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli’nin erken seçim çağrısının hatırlatılması üzerine Erdoğan, yarın yapılacak görüşmeyi hatırlattı. Erdoğan, “Söylenmesi gereken her şeyi grup toplantısında söyledim. Şu anda söyleyecek bir şeyim yok. Yarın kendileri ile görüşeceğim” dedi. Erdoğan, görüşmenin saat 13.30’da olacağını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.