Öne Çıkanlar medicana Goggle sabri sarıoğlu ENERJİ İŞBİRLİĞİ yunanistan meteoroloji haberleri Peru Dışişleri Bakanı Ana Maria Sanchez POLİS EKİPLERİ binali yıldırım Panathinaikos esnaf 1 Aralıkta Vizyonda Yer Alacak Yeni Filmler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tam Bir Rezalet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu’nda yaşananları değerlendirirken, “tam bir rezalet” dedi.

TBMM Genel Kurulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle özel oturumla toplandı. CHP Grubu adına söz alan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında tartışma çıktı. AK Partililerin karşılık vermesi üzerine oturum gerilimli geçti. AK Parti ve CHP’liler bir süre karşılıklı tartıştı.

Meclis Genel Kurulu’nda, konuşma sırası İYİ Parti’ye gelince önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ardından Başbakan Binali Yıldırım salondan çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da İYİ Parti Grubunu dinlemeden Meclis’ten ayrıldı. Erdoğan Meclis’ten ayrılırken Meclis Genel Kurulu’nda yaşanan gerilimin hatırlatılması üzerine, “tam bir rezaletti” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.