Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristler Telefonla Bizim Partili İlçe Başkanlarımızı Arıyorlar, Tehdit Ediyorlar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tehdit ettiler muhtarlarımızı, ‘Bu köyden HDP’nin dışında bir yere oy çıkarsa yakarız, yıkarız’ dediler. Şimdi yine başladılar. Telefonla bizim partili ilçe başkanlarımızı arıyorlar, tehdit ediyorlar. ‘Kaybolacaksınız’ diyorlar” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avcılar Reşitpaşa Caddesi’nde partisinin düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti. 24 Haziran seçimleri sonrası Türkiye’yi bürokratik oligarşiden kurtaracaklarını dile getiren Erdoğan, “Dünyada en gelişmiş ülkeler Amerika, Rusya neyse Türkiye’de artık oralara doğru tırmanacak. ilk 10’un içerisine gireceğiz. Bunun için ne yapmak lazım? Bir sistem değişikliği yapmamız lazım. Bu sistem içinde adımları atıyoruz” diye konuştu.

“TERÖRİSTLER TELEFONLA BİZİM PARTİLİ İLÇE BAŞKANLARIMIZI ARIYORLAR, TEHDİT EDİYORLAR”

CHP’nin geçmişte açık oy, gizli tasnif yaparak ciddi manada oy topladığını belirten Erdoğan, artık böyle bir yağmanın olmadığını söyledi. CHP’nin eskiden yaptığını şimdi teröristlerin yaptığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nerede yaptılar? Güneydoğu’da, Doğu’da yaptılar. Tehdit ettiler muhtarlarımızı, ‘Bu köyden HDP’nin dışında bir yere oy çıkarsa yakarız, yıkarız’ dediler. Şimdi yine başladılar. Telefonla bizim partili ilçe başkanlarımızı arıyorlar, tehdit ediyorlar. ‘Kaybolacaksınız’ diyorlar” şeklinde konuştu.

“YÜREĞİN VARSA ŞEHRE GEL, DAĞIN TEPESİNDE NE İŞİN VAR?”

Şanlıurfa Suruç’ta AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın abisini öldürenlerin şimdi ise ailesini tehdit ettiğini aktaran Erdoğan, “Tehdit eden kim? Kandil’deki Karayılan mıdır nedir o tehdit ediyor. Senin yüreğin varsa şehre gel, dağın tepesinde ne işin var? gel şöyle in. Niye inmiyorsun? Çünkü bunlar korkak. Korkaklar zafer anıtı dikemez. Eğer parlamento diyorsan sende gel parlamentoya. Ama nasıl gelsin, Selo neyse onlarda o” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında ayrıca “Yarın akşamki çıkacak olan oylar aynı zamanda Mart 2019’un işaret fişeği ” olacağını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.