Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Toplantımızın Terörle Mücadelede Ülkemizi Güçlendireceğine İnanıyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bölgesel ve küresel düzeyde kritik gelişmeler yaşadığımız bir dönemde gerçekleştirdiğimiz toplantımızın FETO ve PKK başta olmak üzere milli güvenliğimizi tehdit eden tüm örgütlere karşı mücadelede ülkemizi daha da güçlendireceğine inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet yeni sistemin ilk YAŞ toplantısından önce Anıtkabir’i ziyaret etti. Aslanlı Yol’dan yürüyen Erdoğan ve YAŞ heyeti mozoleye çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. Erdoğan, mozoledeki merasimin ardından Anıtkabir merdivenlerinde YAŞ üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Misak-ı Milli kulesine geçerek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.

“Ruhları Şad Olsun Diyorum”

Erdoğan özel deftere yazdığı mesajında, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Yüksek Askeri Şura toplantısını ülkemiz, milletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri’miz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bölgesel ve küresel düzeyde kritik gelişmeler yaşadığımız bir dönemde gerçekleştirdiğimiz toplantımızın FETO ve PKK başta olmak üzere milli güvenliğimizi tehdit eden tüm örgütlere karşı mücadelede ülkemizi daha da güçlendireceğine inanıyorum. Bu vesileyle cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehirlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha şükranla yad ediyor ruhları şad olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.