Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tören İstemedi, Meclis Başkanı Kahraman Karşılayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkan sıfatıyla geleceği Meclis’te tören istemediğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman karşılayacak. Erdoğan, grup toplantısından önce Kahraman’ın makamına geçecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bin 7 gün sonra yeniden Meclis’te, AK Parti Grup toplantısında Genel Başkan sıfatıyla konuşacak.
Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ı arayarak resmi tören düzenlenmemesini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saat 11.00’deki grup toplantısından önce TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın makamına geçerek, Kahraman ile görüşecek.

OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis’e gelmeden önce yoğun güvenlik önlemleri alındı. AK Parti’nin toplantısının yapıldığı grup salonu, saatler önce Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından arandı. Eski milletvekilleri ve danışmanlar toplantının yapılacağı salondan çıkarıldı. Milletvekilleri için yer ayırmak için grup salonuna saatler önce gelen danışmanlar ile Cumhurbaşkanlığı korumaları arasında ise kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.