Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’ye Ve Türk Milletine Ders Vermeye Yönelmeyin

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’yi kastederek, “Bunlara beton mikserlerini siz gönderdiniz. Bunlara bu betonları siz yaptırdınız. Bu tünellerle oralarda bu teröristlerin yaşam imkânlarının hazırladınız. Şimdi kalkıp ta Türkiye’ye ve Türk milletine ders vermeye yönelmeyin” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Osmaniye 6. Olağan İl Kongresi öncesi halka hitap etti. Zeytin Dalı Harekatı’na yönelik komuta kademesi ile yaptığı görüşmelere ilişkin Erdoğan, “ ‘Millet Gelsin’ dendiği anda sefer görev emri çıktığı anda önce ben sonrada millet hep beraber yürüyeceğiz. Birileri gibi gidipte Esed’ten talimat almaya ihtiyacı yok bu milletin” ifadelerini kullandı.

“KALKIP TA TÜRKİYE’YE VE TÜRK MİLLETİNE DERS VERMEYE YÖNELMEYİN”

Harekat kapsamında bin 931 teröristin etkisiz hale getirildiğini dile getiren Erdoğan, harekata katılan personelin üzerine düşen görevi harfiyen uyguladığını belirterek Türkiye’nin artık kendi Silahlı İnsansız Hava Araçları'nın (SİHA) olduğunu söyledi. Erdoğan ayrıca ABD’yi kastederek, “Afrin’de neler yapmışlar, o dağları delmişler. O dağlara o çimentolar, o betonlar nerelerden gelmiş, hepsini biliyoruz. Nereden geldiklerini biliyoruz. Bunları telefon görüşmelerinde kendilerine söyleyeceğim. Bak bunlara beton mikserlerini siz gönderdiniz. Bunlara bu betonları siz yaptırdınız. Bu tünellerle oralarda bu teröristlerin yaşam imkânlarının hazırladınız. Şimdi kalkıp ta Türkiye’ye ve Türk milletine ders vermeye yönelmeyin. Ders alacak birileri varsa sizsiziniz, siz ”şeklinde konuştu.

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL TÜRKİYE’DEN BU İTTİFAKIN EN ANLAMLI SESİNİN DÜNYAYA DUYURACAĞIZ”

'Cumhur İttifakına' ilişkin ise Erdoğan, “Çalışmalar Elhamdülillah bitti. Meclise gönderildi ve şimdi Meclis çalışmaların yaparak inşallah bu ittifakımızı çok güçlü bir şekilde sürdürecek ve rabbimin lütfuyla Kasım 2019 önümüzdeki yıl Türkiye’den bu ittifakın en anlamlı sesinin dünyaya duyuracağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.