Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Saç dökülmesi tedavisinde ne gibi yöntemlere başvurulur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Başbakan Yıldırım Balkon Konuşmasını Ortak Yapacak

AK Parti de gelenek haline gelen ve her seçim sonrası yapılan balkon konuşmasının bugün de yapılması bekleniyor. Balkon konuşmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım birlikte yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara’ya gece geç saatlerde geleceği öğrenildi. Erdoğan’ın seçim sonuçlarını saat 24.00’e kadar İstanbul’da takip etmesi, gece yarısından sonra ise Ankara’ya gelmesi bekleniyor. Erdoğan’ın balkon konuşmasını bu kez Başbakan Binali Yıldırım ile yapacağı belirtildi.

ANKA’nın edindiği bilgilere göre, parti yönetimi bakan ve milletvekillerine talimat verilmeden seçim bölgelerinden ayrılmamaları istendi. Gerekirse bazı bakan ve parti yöneticilerinin Ankara’ya gelmeleri istenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.