Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti İsrail gündem başlıkları Afrin Hakkari Muhbir ysk bugünün gündem özeti çin pkk turizm

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yurt Dışında Bütün Gücümüzle Çalışarak Başarılı Olacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antwerpen’de yapılan AK Parti Yurt Dışı Bölge Seçim Koordinasyon Merkezleri toplantısına telefon bağlantısıyla katılarak, “24 Haziran seçimleri bir kırılma noktasıdır. Yurt dışındaki tüm seçmen kardeşlerimizin oy kullanmaları hususunda başarılı olmamız lazım. Önceki seçimlerde gösterdiğiniz başarıyı bu seçimlerde de sergileyeceğinize inancım tamdır.” dedi.

Toplantıya yurt dışı bölge seçim koordinasyon merkezlerinden 456 yönetici katıldı.

AK Parti Yurt Dışı Bölge Seçim Koordinasyon merkezleri toplantısı Antwerpen’de Avrupa ülkelerindeki bölge yönetim kurulları üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. 45 bölge seçim koordinasyon merkezinden 456 idarecinin katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon bağlantısıyla konuşma yaptı. Erdoğan yaptığı konuşmada, “Bizim bütün hedefimiz Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır ve bunun için de Türkiye'yi dünya ekonomisi içinde ilk 10'a sokmaktır. Bu noktada; 24 Haziran seçimleri bir kırılma noktasıdır. Seçimlerde bütün ekibimizle, bütün gayretimizle kazanmak için çaba göstereceğiz. Yurt dışındaki seçimlerde tüm seçmen kardeşlerimizin oy kullanmaları hususunda başarılı olmamız lazım. Önceki seçimlerde gösterdiğiniz başarıyı bu seçimlerde de sergileyeceğinize inancım tamdır. Bütün gücümüzle, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olarak ciddi bir çalışma yapıp sandıklara çok iyi hâkim olmalıyız.” dedi.

Yeneroğlu: "Yurt dışından en az 1 milyon seçmenimizin desteğini almayı hedefliyoruz"

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız 7-19 Haziran tarihleri arasında 60 ülke ve 123 konsolosluk görev bölgesinde, 7-24 Haziran tarihleri arasında da gümrük kapılarında oylarını kullanacak. AK Parti Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi olarak bu seçimlerde de zafer elde etmek için seçim çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. İstikrarlı ve kalkınmış bir Türkiye için Cumhurbaşkanımızın görevine ve AK Partimizin de Meclis çoğunluğuna devam etmesi elzemdir. Bunun için de yurt dışından en az 1 milyon seçmenimizin desteğini almayı hedefliyoruz."

Yurt dışında 60 ülkede 123 bölge seçim koordinasyon merkezimizin çalışmalarıyla vatandaşlarımıza AK Parti icraatlarını anlatacağız. Şube ve temsilciliklerimizdeki tüm gönüllülerimizle yurt dışı seçmenlerimizin Türkiye’nin kaderine ortak olmalarını destekleyeceğiz. Derdi Türkiye olan her bir vatandaşımızın sandığa gitmesi için mücadele edeceğiz. Kadınlarımızın ve gençlerimizin bu bilinçle oyunu kullanmalarını sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

Toplantıda AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Yurt Dışından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de konuşma yaptı. Başer konuşmasında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın derdi geleceğin Türkiye’sini inşa etmektir. Bunun için de bir olmak, kardeş olmak gerekir. İnandığımız takdirde yurt dışından bir milyondan fazla oy almamız mümkündür. Yeter ki biz sıkılmadık el, ziyaret edilmedik ev bırakmayalım.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.