Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 3 Büyükelçiden Güven Mektubu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Büyükelçisi Jama Abdullahi Mohamed, Tanzanya Büyükelçisi Elizabeth Kiondo ve Avustralya Büyükelçisi Marc Innes Brown’un güven mektubunu ayrı ayrı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Somali Büyükelçisi Jama Abdullahi Mohamed, Tanzanya Büyükelçisi Elizabeth Kiondo ve Avustralya Büyükelçisi Marc Innes Brown’u ayrı ayrı kabul etti.

Kabullerde büyükelçiler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubunu sundular. Cumhurbaşkanlığı, Avustralya Büyükelçisi Brown’ın, bundan önce Avustralya Dışişleri ve Ticaret Bakanlığı’nda Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü olarak görev yaptığını, Tanzanya Büyükelçisi Kiondu’nun daha önce Tanzanya’nın UNESCO nezdinde Daimi Temsilcisi olarak görev yaptığını, Somali Büyükelçisi Mohamed’in, daha önce Somali Nugaal Üniversitesi’nde Mütevelli Heyeti Başkanı olarak görev yaptığını bildirdi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.